Den eldre damens hus var en skamplett i nabolaget. Da bestemte naboene seg for å gjøre DETTE!

31907

Mange unge par bruker sommeren sin på å reise på tur, slappe av, eller dra utenlands. Men Kristin og Adam Plhemus gjorde ikke noen av disse tingene.

I stedet bestemte det gifte paret fra Hamilton Townshop, New Jersey, seg for å bruke sommeren sin på å fikse et gammelt, slitt hus i nabolaget deres. Huset tilhørte en eldre kvinne, som i årevis, hadde levd helt for seg selv.

Anne Glancey, den nå pensjonerte læreren som vokste opp i huset, hadde ikke råd til å fikse huset selv. Hvis hun ikke fikset huset, sto hun i fare for å måtte betale høye summer hver dag i bot.
Anne hadde heller ingen venner eller familie som kunne hjelpe henne.

Malingen på huset hennes hadde begynt å flasse av, gresset og ugresset i hagen var helt ute av kontroll, og hennes gamle, rustne bil sto forlatt i hagen foran huset.
Anne var bekymret, men hun visste ikke hva hun skulle gjøre – fram til en dag, da hun gikk ut og så Kristin og Adam gjøre det utenkelige…

pus1

Ikke bare var Anne Glancey sitt hjem særlig mye å se på, men det begynte å råtne. Byen Hamilton Township, New Jersey, sendte henne et brev og sa hun måtte gjøre tre ting om ikke fikk hun bot hver dag, for hver ting hun ikke gjorde.

Anne trengte å skrape og male huset sitt, bli kvitt den slitte bilen på eiendommen, og klippe gresset.
Anne, en pensjonert lærer som vokste opp i huset, visste ikke hva hun skulle gjøre. Hun hadde ikke særlig mye penger, og ettersom hun for det meste holdt seg for seg selv, hadde hun ikke familie eller venner som hjalp henne.

pus2

Adam og Kristin flyttet ved siden av Anne for fem år siden. De var de første og eneste naboene som strakk ut en hånd i vennskap til Anne. Det unge paret fikk vite om Anne sin situasjon, men hver gang de pratet med henne om å fikse huset, byttet hun samtaleemne.

pus3

Under sommeren 2016, bestemte Adam og Kristin seg for at de skulle hjelpe henne en gang for alle. De samlet venner, naboer og frivillige som kom for å hjelpe til med arbeidet.

pus4

Det var mye jobb som måtte gjøres – og det tok hver eneste helg under hele sommeren for de å bli ferdig.

pus5

Men samtidig, sakte men sikkert, kom Anne fram fra skjulestedet sitt. Før brukte hun å isolere seg inne i huset sitt hver dag – men nå kom hun med hjemmelagd gulrotkake og fersk appelsinjuice til sine gode, hjelpende venner.

 

[adsense2]

 

 

pus6

Over tid ble huset skrapet ned også malt på nytt. Gresset ble klippet. Den gamle Plymouth-bilen som sto forlatt på gresset ble også fjernet.

pus7

Anne formet vennskap med flere av naboene sine.

pus8

Adam, som er militærpoliti, antok at arbeidet hadde kostet Anne rundt $10,000 to $15,000 dollar om hun skulle få det gjort profesjonelt.

pus9

Hamilton Township har nå fjernet truslene mot huset til Anne.
«Det å se gleden i naboen vår sitt ansikt. Jeg tror det største for oss var at Anne ble glad og at hun fikk tilbake livet sitt,» forteller Adam til PEOPLE. «Det at hun nå har mer kontakt med naboene er på grunn av denne oppussingen.»


For en utrolig flott historie om å hjelpe andre! DEL denne om du er enig i at Adam og Kristin er gode naboer!