12. juli 2024

Mannen bråbremser når han ser den gamle damen. Da hun setter seg i bilen, får han seg LITT av en overraskelse.

Det som denne sjåføren fra Martinsburg i USA opplevde, viser hvor viktig det er å være oppmerksom på sine medmennesker. En morgen ser han en kvinne som går midt i gaten, og stopper for å høre om alt står bra til.

lady1

 

Han kjører bekymret bort til den gamle damen, ruller ned vinduet og spør om alt er i orden. Den eldre damen svarte at hun ønsket å dra til Hedges for å handle. «Jeg ble sjokkert da jeg hørte dette – Hedges ligger 10 minutter unna med bil», forklarer sjåføren. Kvinnen fortalte gjennom tårer at hun kom fra Hedges, at hennes sønn var død, og at de hadde blitt flyttet til Martinsburg, hvor de ikke kjenner noen.

Sjåføren fikk medlidenhet og tilbød henne å sitte på: «Hun så litt rådvill ut, så jeg ba henne om å sette seg inn i bilen slik at jeg kunne kjøre henne trygt frem.»

Isabelle er 93 år gammel og indianer. Hun forteller sjåføren om hennes første ekteskap – da hun bare var 13 år gammel – hun fortalte om fjellene, der hun vokste opp. «Det var bemerkelsesverdig, så levende og humoristisk,» sier mannen.

lady2

 

Med alle de spennende historiene som Isabelle fortalte, var kjøreturen over på et blunk. «Sjåføren hennes ventet på henne foran butikken og ble overrasket da hun kom tilbake med bare en boks med pulverkaffe. På turen tilbake glemte Isabelle adressen sin. «Vet du hvor jeg bor,» spør hun, forvirret, og den godhjertede mannen smiler og sier: «Nei, men la oss bare kjøre, kanskje du kommer på det på veien.»

[adsense2]

På veien tilbake forteller hun om hvordan hun jobbet i 12 år på en gård, og hvordan hun møtte sin store kjærlighet i frukthagen – og hvordan denne kjærligheten ble forhindret fordi forholdet mellom hvite og indianere var ulovlig.

lady3

Da de endelig kommer frem til huset hennes så takker hun og sier: «. Jeg vet ikke hvor du kom fra, men tusen takk» Isabelle får kortet hans og han forteller henne at hun kan ringe når som helst hvis hun trenger hjelp.

lady4

 

«Jeg vil nok aldri høre fra Isabelle og aldri se henne igjen. Men det har gitt meg en utrolig reise i fortiden og en del av hennes livshistorie. Jeg håper det går bra med henne og at Isabelle vet at hun har beriket livet mitt. »

Det er fint å se at det finnes folk som denne sjåføren, som ikke ignorerer, men hjelper og lytter til andre og sitter igjen med en fantastisk opplevelse.

[widget id=»text-13″]