19. juli 2024

Denne mannen bor i en container på bare 15 kvadratmeter. Men bare vent til du ser INNSIDEN!

Det å miste en partner eller en som står deg nær kan gjøre at man havner i dyp sorg. Så dyp sorg at man rett og slett ikke har interesse eller energi til å utføre kreative prosjekter. Men noen ganger er det akkurat kreative prosjekter man trenger i en slik vanskelig situasjon for å komme seg tilbake på beina igjen.

Et eksempel på dette er enkemannen Evans. Da hans kone døde etter en lengre periode med sykdom, var en av hans viktigste oppgaver å gå igjennom en container der de to sammen hadde lagret mange av deres gjenstander fra tiden deres sammen. Men i stedet for å tenke over hva han ønsket å beholde og hva som havnet i søpla, bestemte han seg istedet for å slå seg til rette i containeren og gjøre det til en hyggelig plass han kunne overnatte. Han kvittet seg med huset sitt og flyttet istedet inn i containeren.

con1

Han innredet sitt hjem, på bare 15 kvadratmeter selv. For folk med klaustrofobi høres kanskje ikke dette særlig fristende ut, men Evans er veldig fornøyd med sitt nye, lille hjem.

con2

Inne i containeren har han alt han trenger for å leve komfortabelt: En seng, en sofa, et mini-kjøkken med kjøleskap og til og med plass til hyller for bøker og andre gjenstander.

con3

[adsense2]

I den gjennomtenkte utformingen av interiøret kom Evans erfaring som båtbygger til god nytte.

con4

Integrert i kjøkkenet er ikke bare en gasskomfyr, men også en mikrobølgeovn og en liten vask.

con5

Evans fokuserte på detaljer for å gjøre containeren behagelig og koselig. Han la også til isolasjon langs veggene og taket, slik at han er forberedt for den kalde årstiden.

con6

Hvem ville trodd at det var mulig å trylle fram et hjem i en vanlig container? Evans bor der når han ikke er ute på sjøen og reiser – og containeren har alt han trenger. Inspirerende!

DEL denne utrolige boligen i en container med vennene dine på Facebook!

[widget id=»text-13″]