15. juli 2024

Har genseren din krympet i vasken? Fortvil ikke, du kan redde den ved å gjøre DETTE! Så enkelt!

Det har skjedd med oss alle. Vi har innstilt klesvasken eller tørketrommelen feil, og før vi vet ordet av det er klærne våre så små fordi de har krympet i vasken at de er mer egnet et fem år gammelt barn enn en voksen kropp. Men fra og med idag trenger du ikke lenger kaste eller gi bort klærne som har krympet i vasken! Med denne enkle prosessen kan du faktisk bringe klærne tilbake til sin opprinnelige form. Utstyr deg selv med varmt vann og balsam (noen bruker sjampo for barn), følg instruksene i videoen under og… ta-da! Så enkelt!

[adsense2]

Så smart! Det er så betryggende å vite at jeg kan redde klærne som har krympet! DEL gjerne denne smarte videoen med vennene dine på Facebook!