Den vakre jenta er unik, men hun blir utsatt for grusomme fornærmelser på grunn av sitt utseende.

1720

Den 21 år gamle Marimar Quiroa fra California er et eksempel på ekte karakterstyrke. Hun har siden fødselen lidd av en svulst som har forvrengt ansiktet hennes, noe som gjør at hun ikke kan snakke, puste eller spise normalt.

skj1

Hun kommuniserer på tegnespråk, og kan takket være et hull i halsen få til å puste. Under disse omstendighetene er det forståelig at man vil trekke seg bort fra folk og forbli skjult fra øynene til verden.

skj2

Men Marimar nekter å gjemme seg. Hun bestemte seg isteden for å bygge opp selvtilliten sin. Hun begynte å lage en liste over sine egne kvaliteter. Hver dag så hun seg selv i speilet og gjentok hvor vakker hun var. Som voksen bestemte hun seg for å hengi seg til sin lidenskap for sminke, og startet derfor en Youtube-kanal hvor hun deler sminkevideoer, skjønnhetstips, mote og et flott budskap: selvtillit.

skj3

[adsense2]

I kommentarene under regner det som regel inn med ros og oppmuntring fra folk. Faktisk er det først i hverdagen at hun blir stirret ned på eller fornærmet. Men Marimar har funnet en løsning. «Når folk stirrer på meg, stirrer jeg tilbake og nekter å senke øynene fram til de stopper». For en fantastisk kvinne!

skj4

Jenta har bestemt seg for å omfavne livet. Hun underviser i Zumba, går på kveldsskole og drømmer om å jobbe med sminke og bli språklærer i tegnespråk. Å hjelpe andre gir henne en utrolig styrke. Hennes skjønnhet er spesiell og kommer innenfra og utenfra. Det at hun er unik er ikke på grunn av hennes funksjonshemning, men på grunn av hennes vilje og mot.

skj5

Under kan du se en video fra sminkekanalen hennes på Youtube. Hun står godt plantet med begge føttene i jorda og har som mål å hjelpe og inspirere andre. Vi beundrer henne! DEL dette om du er enig i at hun er fantastisk!