20. juli 2024

Den gamle kvinnen ønsker bare å fjerne neglelakken. Men hva den unge kvinnen gjør med hendene hennes er VAKKERT!

Den amerikanske Brandalyn Mae Porter jobber som sykepleier på et gamlehjem. Det er alltid viktig å være helhjertet med sine beboere og ta vare på de. Dette omfatter mer enn bare den grunnleggende behandlingen for sykepleiernes engasjement er også tydelig i denne Facebook-posten hun la ut.

«I dag har jeg lakkert en pasients negler. Når vi snakket om riktig farge, ville hun helst ha gjennomsiktig lakk. Jeg spurte: «Hvorfor gjennomsiktig?! Det er kjedelig». Hun sa bare:» Hendene mine er så stygge at jeg ikke vil tenke for mye på de». Jeg fortalte henne forsiktig: «Hendene dine forteller historien om ditt liv. De forteller om kjærlighet, hengivenhet og opplevelser. Disse hendene har blitt berørt og hold, noe mange andre kan bare drømme om». Vi endte opp med å velge en lekker, rosa farge til neglene. Noen ganger finner andre skjønnhet i det vi selv ikke liker ved oss selv.»

 

[adsense2]

 

 

Så vakkert! Jeg elsker hvordan denne ansatte setter av ekstra tid til sine pasienter. Hun har rett innstilling, for det er sant, hendene til den eldre damen er rett og slett nydelig og forteller en herlig historie om et vakkert, godt levd liv.
DEL dette om du er enig!