13. juni 2024

Hun så en ensom 91-åring som ventet på bussen – se så gode venner de er nå!

 

Gemma Louise Donhou fra Australia bor nå i England. Der har hun nettopp fått en uventet venn for livet – som er 91 år gammel. Det var når Gemma en dag sto og ventet på bussen at hun støtte på 91-år gamle Edna.

De begynte å prate – og resten er, som man pleier å si, historie.

I ett innlegg på Facebook forteller Gemma om møtet med 91-år gamle Edna og det vennskapet som begynte å blomstre med en gang.

– Vi begynte bare å prate og da fortalte hun at skulle reise inn til byen for å prøve å finne på noe, skriver Gemma.

[adsense2]

Samtalen kom inn på Ednas liv og hun fortalte da at mannen hennes, som hun hadde gift med i 55 år, nettopp hadde gått bort. Gemma ble trist når hun hørte hvordan Edna nå følte seg ensom i huset der hun og mannen hennes hadde levd sammen i så mange år.

– Det var virkelig overveldende å tenke på at denne søte lille damen bare satt der helt alene uten noen å prate med. Så jeg spurte om jeg ikke kunne få nummeret hennes så kunne komme over på en kopp te, skriver Gemma på Facebook.

Sagt og gjort; Gemma kom over på en kopp te og nå er hun og Edna venner for livet. Og Edna fikk til og med ta sin første selfie. Så herlig!

Historien om det uventede vennskapet har engasjert titusener av mennesker på Facebook. Del gjerne om du også ble rørt av Gemma og Ednas historie!