Babyelefanten kollapser på veien. Ingen hadde trodd at familien skulle reagere slik!

 

Elefanter er noen utrolige skapninger.

De er intelligente, de er morsomme og de glemmer aldri. Og når det kommer til medfølelse og godhet mot hverandre, så er elefanter helt unike.

Kruger nasjonalpark er det største viltreservatet i Sør-Afrika og er hjemmet til en rekke utrolige dyrearter, inkludert 147 pattedyr som løver, buffaloer, neshorn og leoparder. Men det dyret som er mest populært for de besøkende er elefantene, spesielt babyelefantene. De er så morsomme og søte når de utforsker og oppdager den store verden – og de havner også ofte i trøbbel.

Det var nettopp det som skjedde med en liten elefant. Hun gikk ut på veien, og plutselig ville hun ikke gå lenger. Turistene skjønte fort at noe var galt. Den lille elefanten kollapset på veien. Hva hadde DU gjort i en slik situasjon?

[adsense2]

Vi kan tenke oss at menneskene som ventet og så på det som skjedde lurte på hva de skulle gjøre, men heldigvis trengte de ikke å tenke så lenge — fordi resten av elefant-flokken var like bak. Hele familien strømmet til for å hjelpe den lille elefanten.

Se hele videoen for å se hvordan det hele gikk, og for en påminnelse om hvor fantastiske elefanter – og naturen virkelig er!

DEL denne videoen med dine venner på Facebook!