13. juli 2024

14-åringen bestemte seg for å pusse opp campingvognen fra 1974 i sommerferien. Se det fantastiske resultatet!

 

14-år gamle Ellie Yeater bor i Williamstown, USA. Hun tilbragte ikke sommerferien sin foran TV-en eller sløste bort tiden i sofaen. Istedenfor brukte hun pengene hun hadde fått i bursdagspresang til å kjøpe en gammel campingvogn fra 1974. Hun gjorde en hel del undersøkelser og fant mye inspirasjon før hun startet på prosjektet – og forvandlet campingvognen til en moderne drømmebolig helt på egen hånd.

Når jeg ser sluttresultatet blir jeg kjempeimponert.

husvagn1

Denne sommeren var veldig spesiell for 14-år gamle Ellie Yeater. Det var da hun bestemte seg for å totalrenovere en campingvogn fra 1974. En campingvogn hun kjøpte for sine egne bursdagspenger – og gjorde det til sitt eget hjem helt alene.

husvagn2

Innsiden var veldig gammel. All inredning hadde stått urørt siden 70-tallet, så det trengtes en skikkelig oppussing. Den tok Ellie på strak arm! Hun begynte med å gi gulvet en omgang.

husvagn3

Faren og broren hennes har gjennomført flere oppussingsprosjekt tidligere. Så de var i nærheten for å hjelpe og veilede Ellie.

husvagn4

Etter at gulvet hadde blitt skrapet og det alle verste hadde blitt fjernet, så de over gulvet etter skader. Når det var klart – så var det på tide å begynne med innredningen.

husvagn5

[adsense2]

Det første som Ellie ville forandre i campingvognen var fargen. Hun ville ha sin egen stil og valgte derfor å male den i en lys, vakker farge som heter «mystiskt hav».

husvagn6

Hun fortsatte å male – nå med en lyserosa farge som passet til den andre fargen.

husvagn7

Hun installerte et helt nytt gulv! Det gamle 70-tallsinspirerte mønsteret ble byttet ut mot et nytt fresht gulv med et vakkert mønster.

husvagn8

Malt, klart og oppusset! Da begynte Ellie å ta inn sine personlige eiendeler som skulle gjøre campingvognen til hennes egen.

Som et ledd i dette sydde mormoren hennes gardiner, håndklær og putetrekk.

husvagn9

Nå har Ellie forvandlet campingvognen til sin personlige favorittplass – og det går nesten ikke an å kjenne den igjen på før og etter bildene.

For en kul og inspirerende 14-åring dette er! Virkelig imponerende.

husvagn10

Under projektet tok Ellie imot råd og veiledning fra nære og kjære som ville hjelpe til med sommerferieprosjektet. Nå er de selvfølgelig invitert til campingvognen.

husvagn11

Er det ikke imponerende å se en 14-åring gjøre et slikt prosjekt? Del gjerne hvis du er enig og du synes at Ellie fortjener en stor tommel opp.