Han spurte om han kunne ta med hunden sin. Hotelleierens svar er genialt!

612

Vi har alltid sagt at vi kan lære oss mye av våre firbeinte følgesvenner, og her har vi en som har skjønt poenget.
Mange mennesker vil ta med seg husdyrene sine på ferie, og går over vann og ild for å se til at det blir virkelighet. Det kan være vanskeli gå finne et hotell som tillater hunder på rommet, men hotellet i denne historien foretrekker faktisk firbeinte gjester!

hundhotell

[adsense2]

Nylig skrev en mann til et hotell at han ville bo der under ferie, og spurte om han kunne ta med seg sin hund. Han skrev:

«Jeg skulle veldig gjerne ta med min hund. Han er ren, stille og oppfostret godt. Skulle dere være villige til å tillate meg å ha han inne på rommet under natten?»

Mannen var overlykkelig når hotelleieren nesten umiddelbart svarte med følgende melding:

«Jeg har styrt dette hotellet i mange år. Under den tiden har jeg aldri hatt en hund som har stjålet håndduker, sengeklær, sølvbestikk eller bilder fra veggene. Jeg har aldri behøvd å slenge ut en hund midt på natten fordi den var for full eller bråkete. Og jeg har aldri hatt en hund som har stukket fra hotellregningen. Så ja, din hund er veldig velkommen på mitt hotell.
Og om din hund kan gå god for deg, er du også velkommen.»

hundhotell2

Hotelleieren har ett poeng: vi kan alle lære av menneskets beste venn!
DEL denne historien med vennene dine på Facebook!