Den kreftsyke 17-åringen hylles av hele verden for sine modige modellbilder!

506

17 år gamle Andrea Sierra Salazar ble rammet av lymfekreft i februar og ble nødt til å gjennomgå cellegiftbehandling. Behandlingen gjorde slik at tenåringen mistet alt sitt hår. Men istedet for å bryte sammen og la sykdommen vinne – slo Andrea tilbake. Hun bestemte seg får å stå modell, uten parykk.
Bildene ble tatt av fotografen Gerardo Germandia – og siden hovedpersonen la dem ut på Twitter har de nå blitt spredt ove rhele verden og tusenvis lar seg inspirere av denne modige, unge kvinnen!

17 åringen går vanligvis på High School hjemme i Texas. På fritiden liker hun å iblant arbeide som modell. Tidligere i år fikk hun beskjeden ingen 17 åring burde oppleve:
Etter å ha oppdaget en kul i nakken viste det seg at hun hadde to svulster. En ved brystet og en ved kragebeinet.

skall1

Hun ble nødt til å gå igjennom en cellegiftbehandling, noe som gjorde at hun mistet alt håret. For Andrea, som alltid hadde likt å bli tatt bilder av, ble noe forvandlet.
«Når jeg mistet håret og så meg selv i speilet kjente jeg meg ikke selvsikker», sier hun til Buzzfeed.

[adsense2]

Men istedet for å bryte sammen og la sykdommen vinne bestemte Andrea seg for å stå modell.
«Kreften hindrer meg ikke fra å være en prinsesse», skriver hun.

Til tross for at hun ikke kunne forestille seg den enorme spredningen av bildene, håper Andrea nå at hun kan inspirere andre unge jenter.
«Jeg vil at de skal vite at håret, eller andre fysiske ting, ikke definerer hvem du er. Det som egentlig betyr noe er din indre skjønnhet, hvordan du behandler andre og om du er en vennlig person. Det lyser igjennom», sier hun til Buzzfeed.

Tommel opp, Andrea! Du er et ekte forbilde!
DEL denne om du er enig at hun ser fantastisk ut og at hun har rett i det hun sier – det er innsiden som teller!