En 24-åring er gravid i femte måned. Da skjer det noe forferdelig mens de ser på TV.

56623

Kasha er 24 år gammel og bor i Kent i England.

Hun og hennes kjæreste Aryan er overlykkelige: de venter en baby. Men ut av ingenting skjer det noe mens de ser på TV, som forandrer alt.

rock1

En vanlig kveld i mars 2014 begynner hunden deres, en rottweiler med navn Rocky, plutselig å bjeffe høylytt. De får ikke ro så de blir nødt til å låse han inne på do til han roer seg ned, mens de fortsetter å se på TV. Plutselig bryter fire væpnede inntrengere seg inn i huset og krever kontanter og verdisaker, alle med kniv trekt. En av mennene holder den gravide Kasha med en kniv mot halsen hennes. Iskald frykt ligger i rommet.

rock2

Heldigvis får Rocky med seg alt bråket, og bryter seg ut gjennom døren på baderommet. Han tar fart mot en av de kriminelle. Rocky gir ikke opp og kjemper for sine eiere. Med hans hjelp blir de kriminelle skremt bort og senere identifisert – de kriminelle får hele 10 års fengselstraff, noe som ikke er rart med tanke på at han truet livet til både den unge kvinnen og hennes ufødte barn.

rock3

[adsense2]

Rocky reddet Kashas liv. En bedre beskytter kan man ikke ønske seg. Noen måneder senere fødes barnet til Kasha og Rocky er overlykkelig. Han beskytter det nye familiemedlemmet dag og natt.

rock4

Jeg kan ikke forestille meg hva som hadde skjedd om Rocky ikke hadde vært der og passet på.

DEL denne historien om lojalitet! Dyr er fantastiske!