Dødssyk mor og datter deler hjerteskjærende opplevelse – tre dager før det er for sent!

37

Det sørgelige øyeblikket ble til et herlig minne.

Da amerikanske Taylor Masilotti var 19 uker inne i sin graviditet, var planen at hennes mor Donna Callender skulle ta henne med til en scanning. Men Donna Callender hadde fått kreft i sin hjerne og sine lunger, og hadde blitt for svak til å ta med sin datter, skriver britiske Mirror.

Da moren ikke kunne bli med til ultralyden beslutter Taylor Masilotti seg for å bringe ultralyden til henne istedet. Etter det har Taylor lagt ut en video på Facebook, hvor mor og datter ligger ved siden av hverandre i sykehussengen mens en lege scanner Taylors store mage. I videoen hører vi legen avsløre at det er liten pike hun venter!I innlegget på Facebook skriver Taylor:
«Onsdag ettermiddag var et av mine favorittminner, som jeg fikk mulighet til å dele med min mor. Jeg fikk mulighet til å ligge ved siden av henne, holde hånden hennes og gråte gledestårer, mens vi fant ut barnets kjønn. Jeg kan ikke takke sykehuset nok for å tillate dette. For å tillate meg å skape mitt siste minne med min mor. Det er jeg evig takknemlig for!»
Tre dager etter ultralyden døde Donna Callender.

Se videoen under og DEL dette fantastiske øyeblikket med vennene dine på Facebook!Kommentarer

kommentarer