Når kvinnen blir funnet har hun vært død lenge. Men det mennene ser UNDER henne gjør at de alle får tårer i øynene!

140808

Når folk står i fare for å dø, utvikler de noe som kan virke som overnaturlige krefter.

Men ingen har like stor overlevelsesinstinkter som en mor når barnets liv er i fare. Denne hendelsen som skjedde etter et jordskjelv beviser dette.

Febrilsk leter redningsmennene etter overlevende da de kommer til ruinene av et hus. En kvinne er sammenkrøpet i en særegen positur – nesten som om hun omfavner noe.

morbegravd

[adsense2]

Kvinnen har tydelig vært død en stund. Redningsmennene leter videre for å finne flere overlevende, men finner ingen. På en impuls går en av de tilbake til kvinnen som ligger død får å se på henne nærmere. På kne setter han seg ved henne og oppdager noe utrolig: i armene på den døde kvinnen finner han en bunt med stoff, og surret inn i det ligger en liten gutt. En lege blir umiddelbart tilkalt til åstedet for å undersøke barnet.

Men det er ikke bare det de finner. Når de tar en nærmere titt ser de en mobiltelefon og en melding på skjermen vises. Mobilen går rund tog alle som leser ordene bryter ut i gråt. I meldingen stod det: «Hvis du overlever, alltid husk at jeg elsker deg.»

Det er ingen tvil om at denne moren gjorde alt hun kunne for å redde sin sønn. Denne historien har rørt millioner til tårer, for den viser at kjærlighet seirer over døden selv.
DEL denne om du og ble rørt! For en fantastisk mor som ofret sitt liv for sin sønn! Hvil i fred.