Den gamle mannen i butikken skjemtes fordi han har gjort i buksene. Men denne kvinnen har det beste svaret!

22484

Lisa Lemming Jackson fra Georgia (USA) var på butikken da hun la merke til en eldre mann som ser på henne for å få hjelp. Hva som skjer videre, skriver hun på sin Facebook-side:

lisakrog

[adsense2]

«Jeg brukte nettopp 2 timer med en eldre mann på Kroger (butikk). Det startet med at jeg smilte til han, og fikk øyekontakt… Da jeg gikk forbi ham, så han ut som han trengte noe. Jeg gikk tilbake og spurte han om jeg kunne hjelpe han. Han fikk tårer i øynene og sa, «Jeg har tykktarmskreft og har hatt en ulykke, hvis jeg går ut av denne vognen kommer alle til å legge merke til det… Hva skal jeg gjøre?». Hvordan han mistet all verdighet fikk meg til å få en klump i halsen. Fra det øyeblikket av hentet de ansatte tørkepapir, undertøy og tok han med diskret bak til de ansattes toalett hvor han ble gitt nye klær. Han gråt og unnskylde seg. Han sa han måtte skynde seg å bli ferdig, siden konen hans var hjemme alene. Da han gikk til kassen fant vi ut at alle varene hans var betalt og pakket ned i posene. Han gråt enda mer. Han sa han kjempet i Vietnam og Korea og elsket landet sitt, men opp til denne dagen trodde han landet hans hadde glemt han. Vi gråt begge og jeg delte med han hva jeg selv var redd for og kjempet med… Han ga meg visdomsord og betrygget meg med at i bunn og grunn, bryr fortsatt menneskeheten seg om hverandre. Idag beviste det.

Takk, Elmer, takk Kroger og takk Gud for denne påminnelsen og leksen jeg lærte idag.»

For en fantastisk rørende historie! DEL denne med vennene dine på Facebook!