Trebarnsmoren publiserer et bikinibilde. Etter noen minutter spres det i rekordfart!

858

Dette er Rachel Hollis. Hun er mor til ter fantastiske barn (pluss to fosterbarn), og driver også en fremgangsrik blogg.
I fjor publiserte hun et bilde på Facebook, som bare minutter senere fikk tusenvis av kommentarer og reaksjoner. Dette bildet kom til å dele seg som ild i tørt gress på Internett.

Det omtalte bildet ble tatt av hennes mann under en ferietur, men folk var mest imponert over teksten som stod under bildet:

«Jeg har feil og jeg har på meg en bikini. Jeg har en mage som er permanent slapp etter å ha båret tre gigantiske babyer, og jeg har på meg bikini. Men navle er slapp… (noe som er noe jeg ikke engang visste var mulig!) og jeg har på meg bikini. Jeg har på meg bikini fordi jeg er stolt over den kroppen jeg har og hvert merke på den. Disse merkene beviser at jeg var velsignet nok til å få mine barn, og den slappe magen betyr at jeg har jobbet hardt for å tappe vekten jeg en gang hadde. Jeg har på meg bikini fordi den eneste mannen som betyr noe, vet hva jeg gikk gjennom for å se slik ut. Den samme mannen sier han aldri har sett noe mer sexy en min kropp, merker og alt. Mine damer, de er ikke arr – det er medaljer du har fortjent!»

 

[adsense2]

 

Rachel var ikke forberedt på all ros og positive reaksjoner, men er veldig glad for at bildet har gjort en forskjell for folk. «Jeg er glad for at det har en positiv innvirkning på de andre mødrene», sier hun. På sin blogg, The Chic Site, fortsetter hun å inspirere kvinner til å elske sin egen kropp, akkurat slik den er. Vi kan ikke gjøre annet enn å beundre denne fantastiske kvinnen!


DEL dette om du er enig i at ALLE skal elske kroppen sin, akkurat slik den er!