21. juli 2024

Den 16 års gamle idrettsutøveren døde av hjerteinfarkt etter for mye av DENNE populære drikken!

Når vi hører ordet «hjerteinfarkt» forbinder vi det ofte med eldre personer eller personer med dårlig helse. Tanken om at en ung og aktiv 16-åring skal få en hjerteinfarkt slår oss nesten ikke, men det er nettopp det som skjedde med Lenna Hamann. 

På en reise til Mexico med en venns familie, fortalte Hamann for hennes venns far at hun begynte å føle seg dårlig. Like etter ble hun rammet av hjerteinfarkt og døde.

Mange var sjokket og forvirret over den plutselig døden, det sjokkerte mange at en så aktiv og ung jente skulle dø av det. Det ble oppdaget at Hamann hadde konsumert energidrikker hele dagen hun gikk på stranden. Venner sa at de ikke påminte henne om å drikke vann, og det antas derfor at hjerteinfarktet var et resultat av at hun var uttørket og hadde overdrevent inntak av koffein.

[adsense2]

En energidrikke har samme mengde koffein som fire kopper med kaffe!

Se selv i videoen under og DEL denne viktige saken med vennene dine på Facebook!