Den hjemløse mannen spør 24-åringen om penger, men det han tilbyr henne vil gjøre deg målløs!

36292

Den 24-år gamle studenten Caroline Santana fra São Paulo i Brasil skulle ta nattbussen hjem. Men når hun leter i bagen så finner hun ikke billetten sin, og hun har ikke nok penger til å kjøpe en ny. En hjemløs mann kommer bort til henne og spør om småpenger. Hun forteller ham at han må være tålmodig, fordi hun tror hun har mistet billetten sin. Det han sier vil gjøre deg målløs:

homeless1

«Hvor mye trenger du for å kjøpe ny billett?» spør mannen. «Jeg har 4 Reals (Ca 8 kroner) Du kan få dem av meg slik at du kommer deg hjem.» Caroline er nervøs, men nekter å motta pengene. «Vær så snill og ta pengene, jeg kan hjelpe deg. Jeg kan ikke la deg gå hjem alene, » insisterer han. Caroline finner til slutt billetten i en liten lomme, og begynner å gå mot bussen. Men så tenker hun seg om og går tilbake til den hjemløse mannen. «Kan jeg ta et bilde med deg, så jeg kan fortelle andre om det snille hjertet ditt» Mannen sier det er greit og legger til: «Skriv at navnet mitt er Cesar! »

homeless2

[adsense2]

Caroline’s facebookinnlegg har blitt delt nesten 120,000 ganger. Hun skriver: «Var det en enkel og god gjerning? Ja! Denne mannen som har så lite, og er avhengig av å få hjelp fra andre for å overleve, ga meg alt han hadde, sånn at jeg ikke skulle behøve å gå hjem alene. På grunn av utseende hans så vil mange dømme han og tro han er en tyv, men han har et stort hjerte! Dette har lært meg ydmykhet, visdom og kjærlighet. »