Denne mannen nekter rett og slett å dø. Etter 180 år, røper han hemmeligheten sin

40864

Når man ser mannen, Murasi, innpakket i teppene sine, tviler man ikke på at den skjøre kroppen hans bærer på mange hemmeligheter: Den tidligere skomakeren fra India, med sine utrolige 181 år, er uoffisielt verdens eldste mann.

murasi

[adsense2]

Murasi hevder å være født i 1835. To århundre og syv generasjoner senere, har hans barn, barnebarn, og oldebarn allerede dødd. Han er nesten udødelig. «Døden har glemt meg», sier Murasi. «Jeg har i lang tid mistet troen på å dø en dag… Jeg tror jeg er udødelig.»
Grunnen til Murasis utrolig lange levetid er ikke lenger en hemmelighet: «Trikset mitt er å la alt være opp til tilfeldighetene.»

Hvis ro og stillhet virkelig er ingrediensene til udødelighet, kan vi ha mye nytte av Murasis lære. Men – hvem vil leve evig?

Gjerne del denne utrolige historien med vennene dine på Facebook!