Sønnen venter til den nervøse moren er på vei inn til operasjon, før han forteller en STOR hemmelighet… WOW!

1005

Den som har gjennomgått en alvorlig operasjon vet at prosessen kan være stressende og skremmende. Gud forby om noe går feil, men om det gjør det, vil du at dine nære og kjære er i nærheten – og du vil at de skal vite hvor mye du elsker dem. 

Mammaen du er på vei til å se vet dette alt for godt. Det eneste som plager henne før operasjonen er at hun ikke kommer til å få se sin sønn.
Hennes sønn er den 21 år gamle Carl James, en populær YouTube personlighet som bor i Tyskland. I 2015 bestemte han seg for å fly over hele landet for å overraske sin syke mor.

[adsense2]

Sarah, 48, var på vei inn for å ta en nyretransplantasjon ved Emory University Hospital i Atlanta. Straks før hun gikk inn i operasjonssalen, gjør Carl sin store entré.

Carl postet videoen av sitt improviserte besøk på Youtube, og den gikk raskt viralt. Og det er ikke bare Sarah som blir sjokkert, men også hans andre familiemedlemmer i venterommet.
Sarah sin reaksjon er så utrolig rå og ekte. Det er ganske vanskelig å ikke bli rørt etter å se sjokket i ansiktet hennes.

Se selv i videoen under og DEL gjerne den rørende overraskelsen med vennene dine på Facebook!