Kvinnen finner en 60 år gammel brudekjole. Men når hun leser den skjulte papirbiten i den, fylles øynene hennes med tårer!

1614

«St. Gemmas Hospice» i Leeds, er en britisk bruktbutikk som spesialiserer seg på brukte brudekjoler. Den ene ansatte, Nicola, går igjennom boksene med donasjoner. Hun finner en nydelig bryllupskjole fra 50-tallet, med vakre blonder og broderier. På kjolen henger det en anonym, håndskreven lapp.

papir1

«Jeg ønsker at alle kvinner som velger denne kjolen får 56 nydelig år med sin kjærlighet, slik jeg har hatt. Det var de lykkelige årene. Jeg var en lykkelig mann og heldig som fikk gifte meg med en slik fin kvinne som jeg gjorde.» stod det skrevet på lappen.

papir2

[adsense2]

Nicola blir nysgjerrig på hvem som har skrevet den rørende lappen, og hun begynner å søke etter eieren. Hun legger ut bilder av kjolen på nettet, og håper hun finner personen som donerte den. Hun gjør heldigvis det. Det er en 85 år gammel enkemann, bare en halv time unna butikken som har donert den. Etter at han brukte 50 år med sin kjærlighet, døde hun dessverre. «Men han sa at denne brudekjolen har en nydelig historie og burde fortsette sin reise», sier Nicola.

papir3

Den unike kjolen blir auksjonert for 3,5000 euro på Ebay og inntekten går til veldedighet. Nå finner den forhåpentligvis et nytt hjem hos en brud som kommer til å leve like lykkelig og gi sin ektemann like mye kjærlighet, som den tidligere eieren av denne kjolen.

Så rørende! Og er ikke kjolen utrolig vakker? DEL denne nydelig artikkelen med vennene dine på Facebook!