Skuespilleren fanges på skjult kamera når han gjør DETTE mot ukjent kvinne. Nå spres klippet i rekordfart!

481

Det er lett å tro at skuespillere som har blitt verdenskjente har vanskelig for å holde føttene plantet i jorda. Omgitt av rikdom, luksus og glamorøse tilsetninger kan de ofte oppfattes som arrogante og selvopptatte – og derfor ble jeg så glad når jeg ser dette klippet!

Til å begynne med reiser Keanu Reeves, kjent fra filmer som Matrix og Speed, med T-banen som hvem som helt – istedet for å reise i en fancy bil eller en limousin som mange andre kjendiser. Men det er hva kjendisen gjør for en kvinnelig medpassasjer på T-banen som virkelig viser at han er ekte og jordnær – og en skikkelig «gentleman».

[adsense2]

Det er en ganske enkel gest – men det er ofte de små tingene som gjør helheten, og at Keanu Reeves er slik mot en fremmed gjør meg varm i hjertet.
Ta en titt på klippet selv og DEL gjerne denne gode gjerningen med vennene dine på Facebook!