Lyst til å bo i ett lite hus? Da bør du se hva DENNE mammaen har gjort!

1811

Hvem vil vel ikke bo i drømmehuset sitt? Bloggeren Ana White har klart å oppnå denne drømmen ved å bygge ett lite hus midt i Alaskas ville natur. Dette er ett hus som er så bra gjennomført at jeg kunne tenke meg å flytte inn selv! Stedet er praktisk og til for å slappe av og nyte den nydelig utsikten. 

Ana sitt eventyr begynte med at hun hjalp ektemannen med å reparere små hus. Hun var interessert i å gjøre prosjekt selv, så hun fikk han til å bygge ett hus og dele prosjektet på sitt personlige blogg.Bloggen hennes ble raskt fylt opp av tusenvis av prosjekter Ana lagde. Suksessen av nettsiden hennes var stor og hun fikk hjelp av hele familien, noe som gjorde at hun klarte å opprettholde budsjettet og tjene penger. Hun klarte også å lande en jobb med sitt eget tv-program!

hus1

Anas drøm om å bygge sitt eget hus kunne nå gjennomføres. Hun begynte å planlegge arbeidet.

hus2

[adsense2]

Det ferdig huset har en lengde på 7.5 meter og en bredde på 2.5 meter. Den har ikke innlagt vann grunnet Alaskas kalde vintre.

husekstra

Når du kommer inn i huset blir du møtt av det lyse interiøret.

hus3

Stuen forandres til soverom ved hjelp av en sovesofa.

hus4

Når sovesofaen er åpnet kan to personer sove der komfortabelt.

hus5

Kjøkkenet er utstyrt med en bar rett under vinduet.

hus6

Ved å kombinere de to delene får du også ett spisebord hvor du kan nyte middagen.

hus7

Interiøret ble malt i hvitt og grått. Kjøkkenet er enkelt men inneholder alt man trenger.

hus8

Det er ett hus man kan bo i midlertidig, hvor man kan slappe av fra hverdagens mas.

hus9

Huset hun bygget ga inspirasjon til andre som bor i små hus eller leiligheter. De kreative løsningen viser at det er mulig å leve fullt på liten plass.

hus10

Se videoen under av bygningen og opplev de andre rommene i dette fantastiske hjemmet! Jeg ble ihvertfall inspirert! Man trenger ikke all verdens med plass for å ha ett fint hjem. DEL om du er enig!