De smurte tannkrem på armen og pakket den inn i en bandasje. Neste morgen? WOW!

100211

Du hadde aldri gjettet at man kan gjøre DETTE med tannkrem!

Du kommer til å bli overrasket når du leser dette. Det er mage måter man kan bruke tannkrem på, utenom å pusse tennene. Ingrediensene i tannkrem, som vi daglig bruker på badet, er ikke egnet for å svelge, men vi kan bruke de til mye annet nyttig!

Her er 6 geniale ting du kan gjøre med tannkrem:

1. Forebygger hevelse
tannkrem1

Det virker kanskje absurd, men mange sverger ved tannkrem for å forebygge blåmerker og hevelse. For å oppnå dette, er det bare å blande tannkrem med body lotion, og smøre det på det berørte stedet, surr det så inn med bandasje, og la det være på over natten. Neste morgen: Hevelsen har sunket betraktelig, og blåmerkene er allerede sterkt falmet.

2. Tepperens
tannkrem2

For å rense vanlige tepper, trenger du ikke noe mer enn en tube med tannkrem og en tannbørste. Skrubb flekkene med litt tannkrem før du vasker teppet skikkelig. For et enkelt triks!

3. Fjerne hårfarge fra hårfestet
tannkrem3

Hvis du har farget håret, er du sikkert veldig klar over dette: restene av hårfargen sitter igjen i pannen eller i nakken. Det er irriterende, og ser klønete ut. Men det er noe du kan gjøre med problemet; bare gni litt tannkrem hvor du har sølt, og skyll det vekk etterpå. Tannkremen fjerner flekkene, og er helt ufarlig å bruke.

4. Styrker sprø negler
tannkrem4

Sliter du med sprø negler? Ikke noe problem, med tannkrem blir ikke neglene bare sterkere, men også skinnende og fine!

[adsense2]

5. Fjerner riper i skjermen på mobilen
tannkrem5

Siden tannkrem kan skade en smarttelefon hvis du putter det på feil sted, hjelper det å bruke et tynt lag for å beskytte den sensitive overflaten mot riper. Og om du allerede har fått en ripe; putt en liten klatt på ripen, og gni i sirkler – og du har en helt ny skjerm!

6. Fjerner «veggmalerier»
tannkrem6

Hvis barna dine sin kunst spres på veggene, kan du enten akseptere det, male veggene på nytt, eller gå på badet og finne frem tannkremen. Da kan du bare vaske bort tegningene med tannkremen, og vips – så har du en ren og fin vegg!

Så smart! Gjerne del denne med vennene dine på Facebook!