Moren kom med den syke babyen fra sykehuset. Det hun opplevde i restauranten da, rører hjertene våre!

505

Dallas French fra Dover i Arkansas (USA) kommer med sin bare fire måneder gamle datter Elle på en restaurant etter hun hadde vært på sykehuset med sitt syke barn. Det hun opplevde på restauranten deler hun med Facebook:

barn2

«Etter den dagen, og alt som hadde skjedd, var jeg ganske sliten (og hadde ikke sovet særlig den siste måneden). Jeg vil dele hva som skjedde med oss. Vi var ute med min syke unge, Ellee, etter flere prøver på sykehuset (hun ble testet positiv for E.coli bakterie) og etter det dro vi til restauranten Olive Garden. Hun var sulten og ropte som en gris. Vi lagde en scene og prøvde å søle utover meg og gulvet. Jeg ble ganske så flau da servitøren kom opp til oss for å servere oss maten og han hadde hørt hele rabalderet ungen min hadde laget. Han tilba å mate den lille, slik at jeg kunne spise i fred og ro. Jeg ble satt ut, da den unge mannen ikke visste alt det slitsomme jeg hadde vært gjennom den dagen, men uansett tilba seg å hjelpe – han hadde så mye kjærlighet og forståelse, og ble ikke irritert av babyens rop og skrik.»

barn1

[adsense2]

Rundt 170.000 personer har trykket «liker» på denne Facebook-posten. Moren, Dallas og servitøren Rob Davis, er veldig takknemlig. «Jeg vil bare la dere vite at han har gjort mer enn å bare mate babyen min, han har passet på oss. Han har vært en god støtte til meg, en stresset mor.»

DEL gjerne dette flotte innlegget med vennene dine på Facebook!