25-åringen løper 6 timer hver dag til sine 2 jobber. Når denne moren deler historien hans blir livet hans forvandlet!

588

Siden 25 år gamle Kyle Bigler har en lære og språkvanske, er det ingen som vil ansette han i byen Gilford i New Hampshire (USA). Men en donut-kjede ved en stasjon har gitt mannen en jobb, og han har også en jobb på en stasjon. Den ene jobben er derimot like ved Belmont, så Kyle er nødt til å gå mellom jobbene hver eneste dag.

kyle1

25 km, seks timer, hver eneste dag. Ingen legger merke til hva Kyle gjør fram til en morgen når en ung mor, Joanna Griffith skal kjøpe kaffe av han. Hun legger også merke til han når 24-åringen kjører forbi henne da han er på vei til sin endre jobb. Da Joanna igjen er ferdig på jobb, rundt 23:00 tiden, ser hun ham igjen. Hun tilbyr å kjøre han hjem.

kyle2

Men Kyle takker pent nei: han har ett nytt nattskift om tre timer. Joanna blir svært imponert av den unge mannen og skriver en post på Facebook om han:

«Jeg vil dele dette med alle dere og håpe på at denne mannen får den hyllesten han fortjener», skriver hun. «Denne mannen går 25 km mellom to jobber, og han har bare minstelønn. Hvis han ikke hadde jobbet hadde han fått hjelp av staten, men denne mannen viser at man kan takle hva som helst. Han viser at om man er motivert til  å jobbe og ambisiøs, kan du klare alt.»

kyle3

Når Joanna våkner opp dagen etter hun poster innlegget, har hun fått hundrevis av meldinger fra fremmede som gjerne vil hjelpe Kyle. De vil gi han jobb og noen vil donere penger til en bil. En lokal eier av en butikk som selger biler vil ta det enda lenger og donerer en bil til den 25 år gamle mannen! Dette betyr at han ikke lenger å gå den lange strekningen. «Jeg må tenke over hva jeg kan gjøre med all den ekstra tiden, nå som jeg ikke har den lange veien å gå!» spøker Kyle som føler seg veldig heldig. Men mest av alt gleder han seg til å endelig få besøke sin 3 år gamle sønn som bor tre og en halv time unna med sin mor.»

kyle4

Kyle var veldig heldig som fikk denne gaven og Joanna forteller hvordan hun fortsatt blir inspirert av Kyle. «Noen ganger føler jeg at alt er for mye, men jeg har ett hus, en bil og kan gi barna mine mat», sier kvinnen. «Møtet med Kyle har gjort meg med ydmyk og får meg til å sette pris på hva jeg har.»

[adsense2]

For en utrolig historie! Kyle er virkelig en hverdagshelt! Del dette med vennene dine på Facebook om du er enig!