21. juli 2024

Datteren døde av kreft. 1 år senere finner en fremmed noe som får moren til å bryte ut i tårer!

Alice Pyne var bare 16 år gammel da hun fikk vite at hun ikke hadde lenge igjen å leve. Den britiske tenåringen ble diagnostisert med Hodkins sykdom, en type lymfom som starter i de hvite blodceller kalt myfocytter. Fordi Alice visste at hun måtte forlate sin mor Vicky, bestemte hun seg for å gjøre noe spesielt for moren slik at hun kunne huske henne. 

Ett år senere døde Alice. Hun etterlot seg ett smykke, i sølv med to hjerter, med sitt og sin søsters fingeravtrykk på, og det ble morens mest elskede eiendel. Vicky, moren, gikk med det hele tiden slik at hun alltid hadde minnet av sin datter nære sitt hjerte.

Men under en ferie i New York skjedde det noe forferdelig…

Vicky gikk nedover gaten i Manhattan og tok bilder da hun skulle til å kjenne på datterens smykke. Hun hadde en vane om å presse fingeren mot datterens fingeravtrykk når hun ville føle seg nærme henne. Men når hun skulle til å røre smykket var det borte.

smy1

Ett sted på Manhattan hadde smykket forsvunnet. Vicky fikk panikk og prøvde å lete alle plassen hun hadde vært. Men etter ett par timer skjønte hun at hun aldri kom til å finne det.

smy2

[adsense2]

Tilbake i England prøvde Vicky en siste gang. Hun la ut en annonse på Facebook i håp om at noen kanskje hadde sett smykket hennes, eller visste hvor det kunne befinne seg.

smy3

Av de tusenvis av folkene som gikk ned den samme gaten i New York, visste hun at sjansen var svært liten – med mindre ett mirakel skjedde…

smy4

Freddy Oritz satt hjemme i New York på internett da han plutselig la merke til en annonse på Facebook om ett mistet smykke som hans venn hadde delt. Kunne det være det samme smykket Freddy, og hans kone Emelie, hadde funnet den dagen de var ute på tur?

smy5

Paret sendte en mail til Vicky og fortalte henne de utrolige nyhetene. Vicky ble overrasket og fylt av glede.

smy6

«Når jeg så bilde av smykket ble jeg helt.. Oh, wow!» forteller Vicky til NBC News.

smy7

Smykket kom omsider hjem – og takket været  mirakelet og noen hyggelig mennesker fra New York, fikk heldigvis Vicky tilbake sitt elskede smykke.

Se videoen om hendelsen under og DEL gjerne denne rørende historien med vennene dine på Facebook!