9 tegn og symptomer på at du har glutenallergi uten å vite om det! Jeg hadde ingen anelse…

61079

Glutenfri kost har vært mye skrevet om i media i ganske lang tid nå, noe som gjør at mange eliminerer den fra sin kost, ettersom de tror det er mindre kalorier og mer sunt. Sannheten er at glutenfri kost ikke har mindre kalorier. Det å spise en glutenfri diett er bare mer sunt for mennesker som er intolerante mot gluten. 

Gluten er ett protein som finnes i hvete, rug og bygg.

Følgene video du skal se blir presentert av Dr Axe. Han gjør en bra jobb med å forklare glutenallergi og diskutere hvilke symptomer du som kan lide av dette kan ha, og hva man skal gjøre for å håndtere den. Om du lider av: nedsatt immunforsvar, overdreven trøtthet, kronisk hodepine/magrine, led eller muskelverk, vektøkning som ikke er tilknyttet kaloriinntak, tannproblemer eller plutselig hudsykdommer som eksem eller kviser, kan disse være tegn på glutenfølsomhet eller intoleranse.

[adsense2]

Om noen av disse symptomene kombineres med kroniske fordøyelsesproblemer kan gluten være den skyldige. Etter å ha sett videoen under får du også vite hvordan du skal eliminere matvarer for å se om symptomene blir lindret. Ta en titt på videoen selv og DEL gjerne denne videoen med vennene dine på Facebook!