21. juli 2024

Hun gikk ned 55 kg uten å legge seg under kniven: her er hemmeligheten bak den UTROLIGE forvandlingen!

Fedme er stadig med utbredt, og forårsaket av dårlige mat eller treningsvaner. Det å være overvektig i ung alder fører til helseproblemer og også andre psykiske utfordringer. Det er veldig lett å bli mobbet for sin vekt, spesielt i ung alder, noe Kate på 25 år fikk oppleve. Hun veide 120 kg – og spiste bare mer og mer, noe som forverret situasjonen hennes. 

Kate viste ikke hvor viktig det er med en sunn og balansert diet. Hun spiste så mye hun orket, og ofte søtsaker og andre usunne matvarer.

kat1

Hvert år økte kroppen hennes 10 kg, og den ville fortsatt å gjøre det om hun ikke hadde bestemt seg for å gjøre en forvandling. Hun spiste hele tiden, til alle døgnets tider.

kat2

Det var da hun begynte å utvikle helseproblemer at Kate innså hvor mye hun skadet både innsiden og utsiden sin. Hun ville ha en forvandling og den eneste som kunne gjøre noe med det var henne selv.

kat3

Hun kunne ikke lenger fortsette å jobbe, da jobben hennes krevde at hun sto oppreist over lengre perioder – noe beina hennes ikke lenger klarte da hun veide for mye.

kat4

Kate bestemte seg derfor for å slutte helt med å spise usunn mat og startet å trene. Først spiste hun rundt 1200 kalorier hver dag, men hevet det til 2000 for å unngå helseproblemer.

kat5

«Den første uken på dietten mistet jeg 8 kg. Jeg lastet ned en applikasjon hvor jeg kunne følge med på hvor mye og hva jeg spiste, og etter den første måneden var jeg nede under 100 kg», sier Kate.

kat6

Kate har ikke gått under kniven for å oppnå resultatet, men hun har fulgt en ganske krevende treningrutine kalt Crossfit.

kat7

Den unge kvinnen er stolt over strekkmerkene sine; de er en påminnelse om hvor langt hun har kommet. Kate sin vekt nå er 75 kg, og hun er stolt over resultatet. Hun sluttet i sin tidligere jobb og jobber nå som personlig trening for Crossfit. Hennes historie er en inspirasjon for mennesker som oppsøker hjelp hos henne.

[adsense2]

«Hvis jeg klarte det, kan alle klare det». Det handler om viljestyrke for å få noe slikt til, og det inspirerende å se Kate sin forvandling. Veien dit var ikke lett, men det var noe hun måtte gjøre for å få kontroll over seg selv. Se en av treningrutinene hun måtte gjennom på reisen i videoen under og DEL den inspirerende historien om Kate med vennene dine på Facebook!