Denne giften ØDELEGGER bein. Men mange drikker det, flere ganger daglig!

279252

Hva skjer egentlig når du drikker en boks med cola? Mest sannsynlig, så tenker man ikke særlig over det, men den brune brusen har betydelige påvirkninger på kroppen. Dette har Dr. West Conner skrevet om på bloggen sin:

1. De første 10 minuttene
gift1

10 teskjeer med sukker inntar kroppen din (dvs. 100 prosent av det anbefalte daglige behovet for sukker). Du får umiddelbart mye energi på grunn av den enorme mengden av sukker.

2. 20 minutter
gift2

Blodsukkeret ditt skytes i været, og insulin frigjøres. Leveren rapporterer og konverterer alt tilgjengelig sukker om til fett.

3. 40 minutter
gift3

Etter 40 minutter er all koffeinen i colaen helt absorbert av kroppen. Blodårene utvider seg, blodtrykket øket, og som reaksjon, kaster leveren mer sukker i systemet. Adenosinreseptorene i hjernen din er nå blokkert, slik at du ikke kan føle deg sliten.

4. 45 minutter
gift4

Kroppen frigjør mer dopamin. Dette stimulerer gledesenteret i hjernen din, på akkurat samme måte som heroin gjør.

5. 60 minutter
gift5

Fosforsyre binder sammen kalsium, magnesium og sink i nedre del av tarmen, som gir en ytterligere forbrenning. I tillegg er det videre støttet av den høye dosen sukker og søtningsstoffer, som fremmer utskillelse av kalsium.

6. Etter en time
gift6

Nå viser koffeinen vanndrivende egenskaper. Nå kan du være sikker på at kalsium, magnesium og sink, som egentlig er ment for bena dine, utskilles, istedet for natrium, elektrolytter og vann.

[adsense2]

6. > 60 minutter
gift7

Etter all spenstigheten har roet seg, kommer det et sukkerkrasj. Du vil bli irritert og svak. Nå har all væsken fra colaen blitt utskilt, men ikke før du har spist eller drukket noe som faktisk er ment for kroppen din. Å drikke cola daglig øker sjansen for å utvikle diabetes og så være avhengig av en insulinpumpe (som på bildet).

Ikke mange vet hva cola gjør med kroppen- derfor er det viktig å dele denne informasjonen med så mange som mulig!