21. juli 2024

Barna stiller seg opp for å ta klassebilde. 30 år senere ser læreren på bildet igjen og oppdager DETTE!

Cory Hepola elsket førskolelæreren sin. “Hun het Fru Schik, og var helt fantastisk!” Cory mimrer når han tenker på læreren sin, Lorly Schik. Fru Schik gikk av med pensjon ett år etter at hun hadde vært læreren til Cory, så Cory så henne ikke mer på skolen. Når han ble voksen ble han nyhetsoppleser for kanalen KARE 11 i Minneapolis/St. Paul, Minnesota.

Mrs. Schik var 90 år gammel da hun så på nyhetene og la merke til at den lille gutten nederst til venstre på klassebildet var den samme personen som på TV. “Første gang jeg så ham så kunne jeg nesten ikke tro det … Jeg husker ham som den lille mørkhårete søte gutten.” Hun bestemte seg for å skrive et brev til foreldrene hans, og hun sa følgende:

Hei, Diane & Terry. Det er med stolthet at jeg ser min tidligere elev lese opp nyhetene på KARE 11. Jeg ser han fortsatt for meg som en liten mørkhåret gutt ved pulten sin! Jeg lurer på om dere har denne TV-kanalen i Perham??

Den 20 September 2013 så flyttet jeg til en omsorgsbolig i St. Paul. Det var en vanskelig beslutning, en del av hjertet mitt vil alltid være i Perham. Mine barn og barnebarn (og oldebarn) bor alle i nabobyen. Det var på tide!

Hils Cory. Fortell ham at førskolelæreren hans nå er 90 år gammel, og synes det er hyggelig å se ham på nyhetene, og ønsker han (og dere også) alt DET BESTE!

– Fru Schik.

[adsense2]

Etter at Cory fikk se brevet som ble skrevet til foreldrene hans, så sa han at han ville treffe henne igjen, så han oppsøkte henne. Når de endelig får se hverandre igjen, så gir de hverandre en stor klem. Cory sier “Det er så godt å se deg igjen!” Og Mrs. Schik svarer og sier, “Det er godt å se deg også!”

Cory hadde med blomster til henne, og de mimrer om skoleåret de hadde sammen. Cory delte et brev som Fru Schik skrev til ham den 4 Juni 1988, og Fru Schik synes det er utrolig at han fortsatt har brevet.

Når hun blir spurt om hva hun likte best med å jobbe som førskolelærer, sier hun: “Entusiasmen deres og at de fikk meg til å føle meg så elsket, og jeg ble veldig glad i dem.”

Fru Schik deler et brev med Cory som moren hans skrev til henne. I et veldig rørende øyeblikk leser Cory brevet høyt og får tårer i øynene. En fantastisk og hjertevarmende historie!