Legg en bomullsdott dynket i munnskyll i armhulen, så skjer DETTE! Wow!

117222

Munnskyll brukes vanligvis for munnhygiene, men det viser seg at det har flere bruksområder som du kanskje aldri har tenkt på.

Listerine er en av de mest populære munnskyllene som inneholder eukalyptus, mentol, metylsalicylat og tymol. Disse ingrediensene har sterke funksjoner som kan brukes til mye mer enn å bare skylle munnen.

Se her hva munnskyll kan gjøre.

1. Deodorant
Dette er perfekt om du har gått tom for deodorant. Ta en bomullsdott og dypp den i munnskyll, og smør det under armene. Du kan også bruke en sprayflaske.

2. Flass
Munnskyll kan faktisk brukes for å fjerne flass. Ingrediensene i munnskyll har antiseptiske og antisoppegenskaper. Alt du trenger å gjøre er å skylle håret og hodebunnen med en blanding av 1 del munnskyll og 3 deler vann.

3. Lus
Ja, du kan faktisk bli kvitt lus med munnskyll! Bløtlegg håret ditt med munnskyll, og ta på deg en dusjhette. La det virke i en time, så dør alle de uvelkomne insektene.

4. Akne
Det fungerer også for å behandle hudproblemer. Kvisene vil tørke ut etter at du har smurt dem med munnskyll om kvelden.

[adsense2]

5. Hoste
Åpenbart har tidligere medisinske tester vist at om man gurgler munnskyll to ganger daglig, reduserer risken for hoste, og alvorlighetsgraden.

6. Blemmer
Dypp en bomullsdott i munnskyll og smør den på blemmen din. Gjør dette tre ganger om dagen til den ikke er synlig lengre.

7. Illeluktende føtter
Ja, munnskyll kommer til utsetning! Bland munnskyll med varmt vann og bad føttene dine i blandingen, så er lukten borte!

Denne fantastiske blandingen har faktisk eksistert siden slutten av 1800-tallet, og det er jo virkelig mye mer mann kan bruke det til enn å bare opprettholde munnhygienen.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine!