En modig mann stuper rett inn i en av verdens største bølger. Hva som ble fanget på kameraet? WOW!

1197

Hvis en 15 m høy bølge kom svevende over deg, det siste du ville gjort er å sitte der og stupe inn i den! Bølger er utrolig sterke og alt for enkelt å undervurdere. Til og med en 3 meter høy bølge er ganske skummelt å støte på. Bare noen modige sjeler i verden ville våge å gjøre noe slikt, og de fleste av dem, om ikke alle, er big wave-surfere.

Clark Little liker å surfe, men han kjører på monsterbølger av en annen grunn, en grunn som ikke inkluderer et surfebrett. Han gjør det for de unike fotomulighetene som bølgene presenterer når de lander på sanda.

Den ivrige bølgefotografen er ingen fremmed av fare. For han er det dagligdags å bli dratt og kastet rundt av bølgene. Bildene han har fått til å ta er nydelige og majestetiske. De er fulle av lys, vann, bevegelse, og verdig til å bli rammet inn og hengt opp på veggen, sånn at alle kan få se dem. Du kan se noen av dem i videoen nedenfor, hvor han prater om sin lidenskap og kjærlighet for det han holder på med.

[adsense2]

Little planla ikke å bygge en karriere ut av å ta bilder av bølgene. Han bare havna inn i det en dag kona hans kom hjem med et kunstverk som viste bølgene i nærliggende Waimea. Hana så på bildet og mente at han kunne ta et enda bedre bilde. Så han tok med seg et undervannskamera og dro til stranda. Han hadde rett, og de fantastiske bildene han har tatt med årene snakker for seg selv.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne med vennene dine!