Har du en dårlig dag? Her er 16 personer som vil få dagen din til å føles bedre!

609

Hver gang jeg har en dårlig dag, kommer det alltid en dag som er enda verre på et tidspunkt. Jeg tror at det det bare er sånn det er, uansett hvor ille man tror noe er, kan det, eller vil det alltid bli verre en gang.

Jeg vet det høres dystert ut, men det er sannheten.

Hvis du ikke tror meg, må du spørre disse menneskene. Jeg vedder på at disse 16 personene ikke trodde ting kunne bli så ille som dette. Men den se det på den lyse siden, nå føler jeg meg ikke så ille etter mine dårlige dager, for tydeligvis kunne det ha vært mye verre.

 

1. Se for deg hva denne personen tenkte da han kjørte!
ille1

2. Dette kan fort eskalere og bli den verste dagen i begge deres liv…
ille2

3. Hvem hadde trodd at kjæledyr kunne være så slemme?
ille3

4. Her er det ikke bare å kjøre inn i bilvasken…
ille4

5. Burde noen fortelle henne det?
ille5

6. Jeg vet virkelig ikke hva jeg skulle gjort om dette var meg.
ille6

7. Vinneren av verdens verste dag!
ille7

8. Hvordan klarte han dette her?
ille8

9. Jeg antar at han ikke fikk lønnspålegg…
ille9

[adsense2]

10. Se så tynt dopapiret er. Det var et problem før dette skjedde…
ille10

11. Forhåpentligvis er denne flodhesten så treg som det ser ut som…
ille11

12. Min verste frykt!
ille12

13. Ja, hva nå?
ille13

14. Jeg håper han spiller Pokémon Go…
ille14

15. Personen som ga navn til denne planten, hadde antageligvis en dårlig dag.
ille15
(Gigantisk dum hund)

16. Denne personen må ha gledet seg til å komme hjem!
ille16

Del denne med vennene dine på Facebook!