Flypassasjerene tar fram mobilene sine og begynner å filme når den gamle mannen gjør DETTE!

833

Det handler om å gjøre det beste ut av situasjonen.

Passasjerene og hele staben på et fly fra New Orleans til Indianapolis hadde allerede gått ombord i flyet, da de fikk høre at det var forsinket. Det innebar at passasjerene måtte vente i den trange kabinen, og staben innså med en gang at de måtte utnytte passasjerenes humor for å få tiden til å gå.

Det var da de eldre mennene i den bakre delen av kabinen bestemte seg for å fordrive tiden med en liten sang. De fire mennene var medlemmer av kvartetten Port City Sound, og besto av Walt Dowling, Fred Moore, Jim Curtis og Jim Simpson.Kvartetten har to ganger blitt statlige mestere i «Senior Qartet Championship», så det er tydelig at disse mennene har en livslang lidenskap for musikk.

Når Port City Sound begynner å synge, er flyvertinnen Kari Mann rask med å fange det utrolige øyeblikket på film.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne utrolige historien med vennene dine på Faceook!