Flypassasjerene tar fram mobilene sine og begynner å filme når den gamle mannen gjør DETTE!

52388

Det handler om å gjøre det beste ut av situasjonen.

Passasjerene og hele staben på et fly fra New Orleans til Indianapolis hadde allerede gått ombord i flyet, da de fikk høre at det var forsinket. Det innebar at passasjerene måtte vente i den trange kabinen, og staben innså med en gang at de måtte utnytte passasjerenes humor for å få tiden til å gå.

Det var da de eldre mennene i den bakre delen av kabinen bestemte seg for å fordrive tiden med en liten sang. De fire mennene var medlemmer av kvartetten Port City Sound, og besto av Walt Dowling, Fred Moore, Jim Curtis og Jim Simpson.

[adsense2]

Kvartetten har to ganger blitt statlige mestere i «Senior Qartet Championship», så det er tydelig at disse mennene har en livslang lidenskap for musikk.

Når Port City Sound begynner å synge, er flyvertinnen Kari Mann rask med å fange det utrolige øyeblikket på film.

Se selv i videoen nedenfor, og gjerne del denne utrolige historien med vennene dine på Faceook!