20. juli 2024

Ingen ville ha den blinde kattefamilien. Da adopterte Catherine alle tre!

De tre kattesøsknene Blue, Meadow og Willow hadde ikke hatt en bra start på livet. Deres forrige eier hadde ikke gitt dem mye oppmerksomhet, og var åpenbart ikke spesielt interessert i deres helse. Da de ble rammet av en alvorlig form for katteinfluensa, ignorerte han dem, og tok de ikke med til veterinæren, noe som førte til at de ble blinde. En dag senere, ble de funnet dumpet i en forlatt lagerbygning, og fremtiden deres så ikke bra ut. Men bare et år senere kom en kvinne og viste hva en ekte dyrevenn er!

Historien om kattefamilien begynte i julen 2014, da de ble funnet dumpet i en forlatt lagerbygning i Dubai. Da hadde de allerede mistet synet på grunn av en type katteinfluensa, som deres forrige eier ikke tok noe ansvar for.

blind katt1

Kattene ble reddet fra lagerlokalet, og tatt med til et hjem for katter i vente på å bli adoptert. Men det viste seg at det var lettere sagt enn gjort å få noen til å adoptere alle de tre, blinde kattene sammen.

blind katt2

Ved et tilfelle ble en av kattene, Blue, nesten adoptert av den forrige eierens nabo, men lille Blue klarte ikke å leve uten søstrene sine, og gjemte seg og gråt hele natten mens han letet etter dem i sitt nye hjem. Da fikk han dra tilbake til kattehjemmet.

blind katt3

[adsense2]

Men til slutt kom dagen som de alle hadde ventet på. Da bestemte Catherine Magno seg for å gjøre det hun kunne for å hjelpe de utsatte små kattene.

blind katt4

– Jeg hadde null erfaring da jeg adopterte mine første kattunger, bare noen måneder tidligere. Men deres historie rørte hjeret mitt så mye at jeg ikke kunne leve med tanken på at de skulle settes i et bur hos en veterinær, eller noe verre, sier Catherine til Bored Panda.

 

blind katt5

Selv om hun innrømmer at hun var litt nervøs for hvor mye tid det skulle ta for å ta hånd om de blinde kattene, viste det seg at det gikk veldig bra.

blind katt6

– Det eneste jeg trengte å gjøre i begynnelsen var å ikke flytte rundt på møbler og ting i leiligheten. Men de er veldig tilpassningsdyktige, sier Catherine til Bored Panta, og legger til:

– Blinde dyr ser gjennom hjertene sine.

 

blind katt7

Catherine er virkelig en ekte helt! Del denne om du er enig!