Har du tørre og sprukne føtter? Med DETTE trikset vil du være kvitt det for godt!

94612

Tørre, grove og sprukne hæler er et veldig vanlig problem som de fleste opplever på et eller annet tidspunkt. Med sommeren her, blir vi mer bevisst på dette, siden vi går i sandaler, eller barfot noen ganger. Grunnen til at føttene våre blir så intenst tørre, er at det ikke er noen fettkjertler i dem, slik at svettekjertlene blir de eneste som produserer fuktighet, som i tillegg bærer all vår kroppsvekt.

Siden svettekjertlene alene vanligvis ikke er nok til å holde føttene våre hydrerte nok, er det nødvendig å unngå ting som kan gjøre føttene enda tørrere. I videoen nedenfor vil du finne en kur som du enkelt kan lage hjemme, for å unngå ukomfortable, tørre føtter.

[adsense2]

Oppskrift på verdens beste vafler Oppskrift på verdens beste ostekake

Kaldt vær, såper, aldring, lav luftfuktighet, for varme og lange dusjer, og sol er de vanligste årsakene som gjør føttene tørre, i følge Foot Vitals. Deres anbefaling for hjemmeoppskrifter inkluderer et 10-minutters sitronsaftbad, siden syren hjelper til med å fjerne død hud, og en hjemmelagd krem av olivenolje og lavendelesensiell olje eller sitron for å hjelpe til med å holde huden glatt og hydrert.

Livestrong anbefaler at man smører Vaselin over hele foten, for å så ta på bomullsokker over natten, som vil virke veldig bra over tid, i tillegg til en peelingskrubb med olivenolje og brunsukker i 10-15 minutter. Sesamolje, honning og melk, sammen med noen andre produkter, er illustrert i videoen nedenfor. Den har mange enkle tips og triks som forhindrer tørre og sprukne føtter.

Sjekk ut videoen, og gjerne del artikkelen med vennene dine! Det er sikkert mange som har god nytte av den nå i sommervarmen!