Bestevennene hadde ikke sett hverandre på 80 år. Nå er de gjenforent på gamlehjemmet!

628

Jeg blir helt varm i hjertet når jeg leser denne historien. To venner som begge nærmer seg hundre år, ble revet fra hverandre under andre verdenskrig. Nå har de funnet hverandre igjen ved en tilfeldighet på gamlehjemmet. Dette er et ordentlig bevis på at et langt vennskap ikke brister.

Peggy er 97 og Beryl er 95 år. Ved en tilfeldighet havnet de på samme gamlehjem, og var det vel ikke noe kjent med den andre? De var bestevenner i tenårene, og hadde ikke sett hverandre på nesten 80 år, men ingen av dem kjente igjen hverandre med det første.

Peggy og Beryl er begge fra Northfleet i Storbritannia. De ble kjent med hverandre da de var 14 år gamle, og begge jobbet for kabelprodusenten Henleys.

Begge engasjerte seg i selskapets sykkelklubb, og dro på sykkelturer sammen. Det var begynnelsen på et vennskap som burde vart livet ut, men så kom krigen.

– Vi hadde det fantastisk på Henleys, men vi mistet kontakten på grunn av krigen og møttes aldri igjen. Jeg giftet meg i 1941, og fikk mitt første barn. Livene våre var så forskjellige under krigen at vi rett og slett mistet kontakten, forteller Peggy til Metro.

[adsense2]

Jentene ble kvinner og mødre, og fikk hver sin familie. Men nå, 80 år senere har veiene deres krysset hverandre igjen.

Peggy fikk et lite sjokk da hun kjente igjen vennen sin på gamlehjemmet.

– Jeg kunne ikke tro at det var sant da hun kom inn her, og jeg kjente igjen henne så godt, forteller hun til Metro og fortsetter:

– Etter alle disse årene. Det er et mirakel!

Nå når de har de funnet tilbake til hverandre, sier de at til tross for alle disse årene, så har ikke vennskapet deres forandret seg i det hele tatt!

Del gjerne denne historien om du også tror at lange vennskap ikke brister!