18. juli 2024

Hun ser en hjemløs mann med et skilt fra sin bil – får sjokk etter å ha hjulpet ham.

En kvinne fra Alaska valgte å hjelpe da hun så en hjemløs mann ha bruk for hjelp, skriver SF Globe. 
På sin Facebook-profil forteller Kenyada Waters hvordan hun tilbake i mai måned passerte en hjemløs mann som sto i veikanten med ett skilt, hvor det stod skrevet:

«Har vært arbeidsløs for lenge. Alt vil hjelpe. (Laid off 2 long. Anything helps).»

Som skiltet indikerte manglet den hjemløse mannen arbeid og var interessert i alt han kunne bli tilbudt. Waters, som er bedriftseier, fant ut at hun skulle tilby mannen noen små jobber i selskapet hennes, men når hun først snakket med den hjemløse mannen gikk det opp for henne at hun kunne hjelpe han enda mer enn hun først trodde.

Mannen forklarte at han tidligere hadde arbeidet som tømmerhugger, men han hadde blitt sparket for noen måneder siden. Etter det hadde han blitt kastet ut av leiligheten sin og skammet seg nå fryktelig over å måtte stå og tigge på gaten. Etter hans oppsigelse hadde også telefonselskapet sagt opp telefonabonnementet hans, noe som hadde fanget ham i en ond spiral i forhold til jobbsøking.

hjemløs1

For selv om den stakkars mannen etter sin oppsigelse hadde søkt over 20 forskjellige stillinger var det ikke mulig for ham å vite om noen arbeidsgiver ville ha han, da han ikke lenger kunne nåes på telefon. Derfor forsøkte han nå å tjene penger slik at han igjen kunne bruke telefonen sin og forhåpentligvis få seg en jobb.
«Han sa gjentatte ganger at han ikke bare var en doven uteligger, men at han var tømmerhugger og hadde blitt sparket etter 20 års arbeid. Han var en god fyr som plutselig hadde havnet i en vanskelig situasjon og hadde brukt alle sine ressurser», forklarer Kenyada Waters på sin Facebook-profil.

[adsense2]

Derfor besluttet hun seg derfor å kjøre mannen til en AT&T-forretning (en amerikansk telekommunikasjonsvirksomhet, red.) hvor hun betalte for å få gjenopprettet mannens telefonabonnement, slik at han kunne benytte sin mobiltelefon de neste to månedene.

hjemløs2

Den hjemløse mannen ble så lykkelig for Waters hjelp at han begynte å gråte i butikken, men hans situasjon skulle ta en enda lykkeligere vending.
For da Waters inviterte han på frokost, mottok den hjemløse mannen en sms fra en av virksomhetene han hadde søkt arbeid hos. I sms’en sto det at de høyst sannsynligvis hadde en jobb til han over de neste ukene.

«Vi bør slutte å dømme de hjemløse og de som sliter. Ikke alle er late eller narkomane. Det kan være deg en dag. Rekk ut hånden istedet for å peke fingre», skriver Kanyada Waters for å konkludere.

For en utrolig snill ting å gjøre av Waters, og jeg synes ordene hennes over er så perfekte. Vi må alle rekke ut en hjelpende hånd. DEL gjerne dette rørende innlegget med vennene dine på Facebook!