21. juli 2024

Hun gikk fra 156 til 66 kg UTEN kirurgi: Her er hennes utrolige forvandling!

På samme måte som andre stoffer som medisin og alkohol, kan også mat skape en sterk avhengighet. Årsaken som er grunnlaget for vektøkning går langt utover et usunt kosthold, og ofte for å komme i form, er ikke kosthold og fysisk aktivitet nok; mange mennesker legger på seg som følge av psykiske og følelsesmessige problemer.

Tracy har i løpet av tenårene tatt tilflukt i mat, som ga henne trøst da folk gjorde narr av utseendet hennes. Hennes historie forteller oss ikke bare om en vesentlig fysisk endring, men også om en viljestyrke som hjalp henne å vinne i de kritiske tidene av hennes vekttapreise. Se selv i videoen nedenfor!

Helt fra hun var liten, har folk alltid ertet Tracy for kroppen hennes. Klassekameratene hennes ga henne grusomme kallenavn.

tracy1

Spising, for henne, var å flykte fra alt som forårsaket hennes angst, smerte og sorg. Hun nektet å innse sannheten, og trodde alt var greit slik som det var.

tracy2

Sakte, men sikkert, begynte Tracy å føle et ubehag, og bestemte seg for å ikke fortelle flere løgner: Hun var ikke fornøyd, og måtte gjøre noe med kroppen sin.

tracy3

Da hun nådde 156 kg, hadde legene diagnostisert en høy risiko for å utvikle kreft, hjertesykdommer og diabetes.

tracy4

Tracy innså at hun ikke kunne fortsette slik, og skapte en voldsom vilje til endring, sammen med en stor mengde viljestyrke.

tracy5

Til tross for troen på at Tracy skulle slanke seg, mistet hun motivasjon og var ikke helt klar på hva hun skulle gjøre: Hva skal endres? Hvor skal jeg begynne?

tracy6

Hun vendte seg mot en personlig trener som ikke kastet bort tid, og fikk Tracy til å jobbe. Tracy var ikke vandt til å bevege seg, men da hun fant seg selv gjøre det i flere timer om dagen, var hun ikke redd for å gjøre det lengre.

tracy7

Men takket være hjelp av sin personlige trener, og hennes viljestyrke, ga hun ikke opp da hun møtte vanskeligheter, og snart begynte de første resultatene å bli synlige.

tracy8

[adsense2]

Hun følte seg bra uten de ekstra kiloene, så bra som hun ikke har følt seg tidligere. Treningen fortsatte å være utfordrende, men all den smerten hun hadde opplevd, gjorde at det ble verdt det.

tracy9

Tracy innså at hun kunne gjøre alt som virket umulig. Senere innså hun at hun heller ikke hadde behov for en personlig trener lengre; hun kunne fortsette reisen sin alene.

tracy10

Ikke lengre trenger hun mat for å føle seg bra, og mobberne kommer til å ta tilbake det de har sagt når de ser henne.

tracy11

Tracy er stolt av seg selv og sine prestasjoner.

tracy12

Tracy har gått ned 90 kg bare etter å ha lært om ernæring, og begynt å utforske regelmessig fysisk aktivitet. Hun har ikke vært gjennom noen kirurgisk prosedyre, eller brukt slanketabletter eller andre medisiner.

Viljestyrke er i stand til å nå selv de mest utenkelige mennesker! Del denne med vennene dine!