Han skal gifte seg med moren hennes. Men det han spør denne lille jenta om? NUSSELIG!

685

Alle husker dagen de forlovet seg. Det er en overveldende mengder følelser som slippes løs på en gang – glede, lykke, kjærlighet… 

Det er ikke bare de som blir fridd til som kan bli nervøse, men også de som frir. Man håper jo at den man spør svarer ja, og venter spent på deres svar. Og hva om situasjonen er enda mer stressende? For man skal spørre sitt barn om det er greit å gifte seg og?

Det er ikke alltid lett å bli steforeldre for ett barn. Ikke bare er du et nytt familiemedlem, men du blir også foreldre til noen andres barn, noe som ofte kan være en smule vanskelig i starten. En far som taklet dette veldig bra, var faren William Ledbetter, i denne videoen. Vi har på følelsen at han kommer til å være en fantastisk far – og ektemann.

[adsense2]

Like etter han frir til kjæresten sin, hadde han enda et viktig spørsmål å stille, men denne gangen til kjæresten datter..
William går ned på ett kne og drar fram en liten boks med en ring i . «Skal du gifte deg?!» roper den lille jenta og løper rundt på kjøkkenet, uten å klare å holde lykken inne.
«Jeg vil ikke etterlate deg,» sier William der han sitter på kne foran den lille jenta. «Vil du være min datter for alltid og?!»

Hvor nusselig er ikke dette? Se videoen av «frieriet» under og DEL gjerne denne med vennene dine på Facebook!