Syrisk flyktning finner en million kroner i et skap fra gjenbruk – nå blir han hyllet for det han valgte å gjøre!

453

Muhannad fant massevis av penger i et skap han fikk fra gjenbruk. Først tenkte han at de måtte være falske, men da han slo de opp på nettet gikk det opp for ham at de var ekte. Så visste han hva han måtte gjøre.

En syrisk flyktning mottar stor hyllest etter at han fant en stor sum penger i et skap fra gjenbruk og valgte å gi dem videre til politiet.

Muhannad M. fant pengene kort tid etter han hadde flyttet inn i nye leilighet i den tyske byen Minden, skriver The Independent.

[adsense2]

Den 25 år gamle mannen fikk hjelp av en veldedighetsorganisasjon til å møblere sin leilighet. Blant annet fikk han et klesskap. Mens han gjorde det rent oppdaget han et skjult rom i skapet.
Her hadde noen skrudd to stykker tre sammen. Inne i det lille rommet i skapet fant han bankbøker med 100.000 euro stående på og 50.000 euro i kontanter. Alle kontantene var 500-eurosedler. Han trodde de var falske. Derfor gikk han på nett for å undersøke hvilke tegn de skal ha som gjør de ekte. Han kom fram til konklusjonen som var god nok: pengene var ekte.

syriskflyktning

Deretter informerte han immigrasjonsmyndighetene, som deretter ga nyheten videre til politiet. Den 25 år gamle mannen kunne ha beholdt pengene for seg selv, men dette ønsket han ikke.

«Allah ville aldri tillate meg å finansiere mine egne interesser for andres penger,» sier han.

Politiet forsøker i øyeblikket å finne eieren til pengene. De roser den unge mannen for å være ærlig.

«Det skjer at mindre pengebeløp blir glemt bort, men denne pengestørrelsen er ytterst sjeldent«, lyder det fra en talsperson fra politiet. Muhannad kom til Tyskland i oktober i fjor, og resten av hans familie er i Syria.

For en ærlig, snill ting å gjøre. DEL om du er enig!