Moren filmer sin sjenerte sønn synge på kjøkkenet… Hold øye med søsteren hans. WOW!

110075

Jeg har alltid følt meg litt komfortabel så fort noen tar fram ett kamera, det er liksom litt vanskelig å være naturlig når man vet noe foreviges. Selv om man vet at det mest sannsynlig egentlig bare kommer til å ligge og ta plass på en mobiltelefon noen sted.

Når moren  begynner å filme ser ikke barna helt komfortable ut i begynnelsen og kjenner instinktivt et vist ubehag.  Men Nathan og Eva, som søsknene heter, viser med en gang at de faktisk er trygge på seg selv – og veldig talentfulle.

Siden videoen ble lastet opp har deres cover av hitlåten «Hero» sett av flere enn 15 millioner mennesker. Jeg lover at du kommer til å forstå hvorfor!

Se selv i videoen under og DEL gjerne om du og ble imponert!