I 1953 kjøper noen denne campingvognen. Hva de finner inne i den 60 år senere er utrolig!

49413

I flere år stod en gul campingvogn og ble ignorert av de fleste forbipasserende. De fleste trodde ikke det var noe spesielt på innsiden annet enn noen gamle, ødelagt møbler. 

De tok feil.

Etter at noen endelig ble nok nysgjerrige åpnet de campingvognen. Hva som var på innsiden gikk over alles forventning. Rett og slett utrolig!

Retro campingvogner (eller så å si alt som er retro) har en god sjarm, men de fleste campingvogner nå til dags er veldig moderne. Mens denne campingvognen er nesten som en tidsmaskin. Møblene og utstyret i campingvognen har ikke blitt oppdatert på flere år, men det ser ut som noen tok like vare på innsiden som utsiden – så alt er i god stand og fungerer.

Se bildene under og bli med tilbake i tiden. Nydelig!

ca1

Denne 1953 Vagabond campingvognen stod urørt i nesten 60 år. Til tross for sin knall gule forsiden tiltrakk den seg aldri særlig oppmerksomhet. De fleste antok at den inneholdt massevis av ødelagt møbler og søppel.

ca2

Denne campingvognen – som hadde blitt brukt til både turer og permanent bosted – hadde faktisk massevis av overraskelser på innsiden.

[adsense2]

ca3

Ikke bare var alt i god stand, både paneler og gardiner, men den nye eieren byttet ut teppene. Ellers var stuen som en tidsmaskin. Uansett om du liker denne stilen eller ei, kan man ikke nekte for at det er utrolig kult!

ca4riktig

Alt av apparater er intakt, og fungerer! Dette kjøleskapet har holdt mat kald i flere år, og viser ingen tegn til å være særlig gammelt.

ca5

Stekeovnen er drevet av propan.

ca6

Soverommet har to senger og enda mer trepanel for en koselig følelse.

ca7

Den er til og med utstyrt med et herlig, grønt bad.  Med badekar!

ca8

For en utrolig stilig campingvogn. Som en tidsmaskin!
DEL gjerne denne artikkelen med vennene dine på Facebook!