De tok 98-åringens førerkort fordi hun var «for gammel»… Det hun gjorde da sjokkerte alle!

180639

Dette er historien om en utrolig kvinne som heter Evelyn. Hun er 98 år gammel, og bor på et eldrehjem. Slik som mange andre eldre, ble hun fortalt at hun var «for gammel» for å gjøre ting som unge gjør, og en av de var å kjøre bil. Dette til tross for at hun var en utmerket sjåfør, uten noen anmerkninger.

Evelyn mistet mye av sin uavhengighet og frihet som et resultat av dette, som forårsaket hennes store sorg. Samtidig fikk hun vite at bussen som tok med seg beboerne på eldrehjemmet til butikken hver uke, sluttet å gå på grunn av nedskjæringer på rutene. Da fikk Evelyn nok.

Hun bestemte seg for å vise alle at hun ikke var «for gammel», og ta tilbake uavhengigheten sin. I denne videoen får du se hvordan det gikk, og det er ikke noe annet enn inspirerende.

Se Evelyns fantastiske reise for å få tilbake friheten sin, og del gjerne dette med vennene dine om du likte 98-åringen like godt som oss!