25. juni 2024

Kona gikk bort for 2 år siden, men når de forteller DENNE hemmeligheten om henne? Jeg blir rørt til tårer!

To år etter sin kones død, fikk David Schmitz en uventet gave fra henne. Hun het Brenda og mistet livet av eggstokkreft. Før hun døde planla Brenda en hjerteskjærende overraskelse til sin kjære. Hun skrev brev til en lokal radiostasjon, Star 102.5, og ga dem brevet til sin nære venn der. Hun spurte da sin venn om å sende brevet til David når han traff noen ny.

[adsense2]

Les brevet under og se på videoen. Dette er virkelig rørerende! 

«Hei, teamet på Star 102,5. 

Mitt navn er Brenda Schmitz. Om dere leser dette brevet har jeg allerede tapt kampen mot eggstokkreft. Jeg skriver dette brevet slik at min beste venn kan sende det til dere når tidspunktet er rett. Jeg er tvunget å skrive på data, ettersom mine hender er for skjelvende til å skrive det for hånd. Jeg sa til henne at så fort min kjæreste, David, har gått videre i livet og finnet noen ny å dele det med skal hun sende det til radiostasjonen. 

Jeg har alltid elsket disse juleønskene dere oppfyller. Det er en omtenksom gest som virkelig viser hva julen handler om. Når jeg tenkte på mine siste måneder på jorden fortalte jeg til David at jeg ønsker at etter han jeg er borte, at han fortsetter med sine fine holdning og mot jeg vet han har i seg. Han er en fantastisk far og kjæreste. Jeg vet at alt det her er ekstremt vanskelig for han. Fra og med nå er det han som bestemmer hva som skjer med min familie. Og til slutt finner han en ny kvinne som kan hjelpe han å oppfostre guttene våre. 

Vi har fire gutter. Carter, Josh, Josh og minstemann Max. Max er to år og yngst. Jeg fikk diagnosen rett etter hans ett-årsdag. Ingen barn i Max sin alder fortjener å miste sin mamma og jeg får tårer i øynene når jeg tenker på det. Gud, jeg kommer til å savne å se han og de andre vokse opp til å bli fine menn. Jeg har bedt David forsøke å passe at han ikke glemmer meg. Han er en så vakker og smart gutt. Jeg kommer til å savne alle mine gutter. Min favoritt har alltid vært den som står framfor meg. 

Jeg har ett ønske. Et ønske for mine gutter, David, kvinnen han har møtt og familien hennes om hun har en. Jeg vil de skal vite at jeg elsker dem veldig mye og at de alltid skal kjenne seg trygge i en verden av smerte. Jeg håper at denne lille gesten som dere kan gjøre for meg kan hjelpe til å forandre deres liv for alltid og få dem til å vite at jeg alltid er med dem. 

For Davids nye livskamerat ønsker jeg en dag, eller enda bedre en helg, på spa med makeup, shopping og massage. Vi kvinner elsker disse «føl deg vell»-dagene. Det er som balsam for sjelen. Hun fortjener det fordi hun er stemor til mine gutter og fordi hun gir Max all den kjærligheten en mor kan gi. Få henne til å le og vit at jeg setter pris på all jobben hun gjør. Takk, jeg elsker deg, hvem enn du er. Til familien ønsker jeg en magisk reise til ett sted de kan nyte hverandres selskap som en familie og skape minner som er med dem for alltid. Til slutt, til kreftlegene på Mercy-sykehuset og sykepleierne på 8 South. Dr. Carlson, Deb Schnor, Marie Rudolf. En helkveld med mat og drikke og morsomheter som takk for alt dere gjør for å hjelpe kreftpasienter dere møter. 

Gud velsigne dere og hold dere alltid trygge. Takk for dette. 

Brenda.» 

Se videoen av da radiostasjonen leser brevet til Brenda, og ektemannens rørende reaksjon.

DEL denne om du og synes det var en fin gest. Jeg ble helt rørt av å lese dette fantastiske brevet. Hvil i fred, Brenda!