Hun har eddik og alkohol i øret 60 sekunder om dagen. Grunnen? Dette visste jeg ikke!

40854

Ingen vil ha den tette følelsen av ørevoks i ørene, og ihvertfall ikke at ørevoksen skal være synlig. Det er vanlig å tro at det er skitt som trenger å bli fjernet, men det har seg slik at ørevoks blir produsert av kroppen din for å beskytte den indre delen av øre fra ting som kan skade den. Ørevoksen fungerer faktisk blokkerende mot faktisk skitt og bakterier, eller andre ting som kan komme øret til skade.

Ikke bare fungerer ørevoks beskyttende og blir laget naturlig, men det fjerner også ekstra voks av seg selv. Til tross for dette er det mange som sliter med tette ører på grunn av ekstra ørevoks og finner fram en Q-tips for å fjerne det. I videoen under kommer Dr.David Hill til å prate om ørevoks og hvordan man enkelt og riktig skal fjerne det om det blir irriterende.

[adsense2]

Han forteller hvordan bruken av Q-tips er noe av det dummeste du kan gjøre når du rensker ørene. Man dytter faktisk ørevoksen lenger inn i øret, noe som kan resultere i alvorlig skade. Han viser heller en mye tryggere metode å fjerne ørevoks på – en blanding av eddik og alkohol. Se hvordan du gjør det i videoen under og vær forsiktig med ørene dine.DEL dette lure tipset og hold deg unna Q-tips i framtiden!