Familien tilbringer 4 måneder ved den døde mammaens side. Da skjer det et MIRAKEL!

1044

Sandra Pedro forstod hun var gravid og dro til legen. Den portugisiske moren levde i et nabolag i Bragadas i åtte år, med sin sønn.

mir1

Legene advarte mot risken i graviditeten på grunn av hennes tidligere medisinske historie, da hun tidligere hadde slitt med lungebetennelse og problemer med hjertet. Hun hadde til og med vært i koma før, i tillegg til å ha gått igjennom en operasjon på leveren på grunn av en svulst. Hun var nå 37 år og villa ta risken ved å føde ungen.

I februar fikk hun en hjerneblødning. Hun var nå på intensiven på kanten til å dø. Gutten hennes var fortsatt inne i magen hennes.

mir2

20 februar ble Sandra erklert død. Et siste ekkokardiogram ble kjørt og de oppdaget noe sjokkerende, for første gang i Portugal og i hele verden. Babyen viste seg å være i live! Guttens hjerte slo normalt og virket sterkt. Legene kunne ikke tro det.

Resultatene ble sent til Hospital Ethics Commitee of St. Joseph i Lisbon, hvor det ble bestemt av familien og faren til barnet, Michael Angelo Faria, og fortsette graviditeten for å sikre fosterets helse.

mir3

Den livløse kvinnen ble holdt i live av maskiner så hennes kroppslige funksjoner kunne fungere og fosteret kunne bli reddet. Det var ikke tvil om at det var stressende for familien som måtte se deres avdøde hver dag. Det var veldig rart å ha Sandra erklært død, men samtidig vite at det var liv inne i henne. Men det var livet i magen som gjorde at de holdt ut.

[adsense2]

Hun ble nesten som en levende kuvøse. Kroppen hennes huset sønnen, holdt ham trygg og hjalp han i utviklingen. Det var rundt 80 personale som måtte hjelpe med å holde henne og de kroppslige funksjonene hennes gående. Og så skjedde det. 107 dager senere, ble en liten baby født.

mir4

Det var uventet for alle legene involvert og det fikk dem til å gråte. Ungen hadde perfekt helse. Maskinene ble så skrudd av og kroppen til Sandra ble gitt til familien slik at de kunne ha en ordentlig begravelse og ett siste adjø.

mir5

For en utrolig mor som risikerte livet sitt for å føde sin unge. Og selv når hun døde, klarte kroppen hennes å holde babyen i live. Gratulerer til teamet bak dette, og til den lille babyen. For ett mirakel! DEL denne historien med vennene dine på Facebook!