Kunden håner den ansatte med Downs syndrom. Men hold øye med kvinnen rett bak han!

919

Hva hadde du gjort om du så en person med funksjonshemning bli mobbet og ertet? Hadde du gått i mellom? Eller hadde du sett bort og latet som ingenting?

Menneskene bak «What Would You Do» bestemte seg for å teste mennesker mot og godhet i dette viktige, sosiale eksperimentet. En skuespiller med Downs syndrom tok rollen som matpakker på Kilroy’s Wonder Market i New Jersey og det tok ikke lang tid før han ble utsatt for hån og verbale angrep.

På plass fantes skuespiller som latet som å være vanlige, utålmodige kunder. De gjør narr av den ansatte for å se hvordan medmenneskene reagerer.

«De burde ikke ansette slike mennesker. De tar for mye av alles tid. Han er jo åpenbart tilbakestående», sier blant annet en skuespiller til en ordentlig kunde.

[adsense2]

Mange av kundene i køen står og ser på hvordan gutten med Downs syndrom blir mobbet og gjør ingenting, men en eldre dame for åpenbart nok av å se hvordan kassegutten blir behandlet. Hennes måte å håndtere situasjonen må alle se og lære av. Bra gjort!

Se hvordan den eldre kvinnen håndterer situasjonen på en helt fantastisk måte: DEL dette om du og synes man ikke skal erte eller mobbe noen, og at denne eldre kvinnens måte å gripe inn på var helt riktig!