Gutten ble mobbet for å være homofil på skolen. Hvordan han lærer alle en lekse? Fantastisk!

538

Denne historien deles på den sosiale nyhetssiden Reddit av en av sidens lesere, og den er virkelig tung å lese. Den handler om en av de absolutt verste sakene som finnes, nemlig mobbing. Kilden som skriver er homoseksuell og får lide for dette under sine skoleår. Det gikk så langt at han ble mishandlet av noen skolekamerater som ikke likte hans sosiale legning.

Det er vanskelig å ikke bli sint når man leser om mennesker som har gått igjennom noe så ille som denne gutten ble nødt til å gå igjennom. Men takk og lov fant han en utmerket måte å lære alle, inklusivt sine mobbere, en lekse de sent kommer til å glemme.

Les videre under her og del gjerne denne om du og heier på denne gutten og synes han gjorde rett!

«Jeg var en av kanskje tre åpne homoseksuelle barn på en katolsk skole. Det var helvete på jorden, om jeg skal være ærlig. Jeg tror jeg hadde det verst av oss alle, da jeg var både homoseksuell, ganske feminin og av asiatisk utsprang, mens de andre to var hvite og atletiske. 

Jeg ble ganske alvorlig mobbet og det hele endte i en hendelse der noen ba meg ut og når jeg gikk for å treffe han etter skolen var han der sammen med sine venner. De slo meg, tisset på meg, holdt meg nede i bakken og klipte av meg håret.

Mine foreldre ble sinte og henviste seg til skoleledelsen og noen av guttene ble suspendert, men ingenting ble egentlig gjort med det. 

Noen uker senere fikk jeg vite at angrepet hadde blitt filmet og spredt over hele skolen. 

Jeg fikk en kopi av en av mine venner. Det var ganske forferdelig å se, men det viktigste var at de fleste av guttenes ansikt var synlig i videoen og det gikk igjen å kjenne igjen dem – både utifra ansiktet og stemmen deres. 

Hver år har vår skole en stor sammenkomst for å si adjø til klassen som uteksamineres og dele ut diplomer til de som har gjort det bra på skolen. Det er musikkopptredener og lignende der skolens talenter kan vise seg fram. 

Det vises ofte en hjemmevideo som avgangsklassen har filmet om å si adjø, ofte til tonene av noe seig populær sang om avskjed og minner. 

Det her året var guttene i kontrollrommet ovenfor auditoriet noen av mine nærmeste venner. Ingen ville ha jobben da alle ville være i auditoriet og ta eksamen sammen med alle de andre, men der oppe fikk de uendelig med kaker fra kantina og kunne ta det rolig mens de andre måtte svette i sine stygge klær. Og de kunne bytte ut studentenes farvel-video med videoen som viser hvordan jeg ble angrepet. 

[adsense2]

Videoen begynte å spille nesten direkte når alle hadde fått sine eksamensbevis og diplom. 

Projisert på en seks meter høy skjerm, med lyd fra auditoriets fantastiske lydanlegg spilte mine venner opp videoen med den voldsomme og homofobiske angrepet som jeg hadde blitt utsatt for seks måneder tidligere slik at alle kunne se den…

Elever, lærere, foreldre. Jeg lover, jeg hadde aldri tidligere sett lærerne røre seg så fort som når de ruset opp til kontrollrommet, men videoen hadde allerede rukket å bli spilt av to ganger før den ble stoppet.

Det begynte en undersøkelse. 

Ingen mistet jobben eller ble sparket fra skolen dessverre, men skolen ble tvunget til å innføre et strengt anti-mobbeprogram og skolens rykte ble svekket. 

Skolen ble stengt noen år senere, fordi noen hadde saksøkt skolen for flere millioner etter at en elev ikke hadde fått tilstrekkelig med hjelp og beskyttelse. Alle de fem guttene som angrep meg ble tvunget til å leve med det faktum at deres foreldre og besteforeldre, venner og nærmeste familie visste hvilke forferdelige mennesker de var. 

Skolen forsøkte å straffe meg og mine venner oppe i kontrollrommet men ved dette tidspunktet hadde vi fått dipblomet og allerede klart vår siste prøve, så det var ikke noe dere kunne gjøre. 

DER FIKK DERE!»

DEL gjerne denne om du og heier på gutten, og synes at mobbing og homofobe holdninger burde taes på alvor og gjøres noe med!